Ensi vuonna tulee jo 12 vuotta, kun KissFM aloitti. Kanava oli menestys, aamutiimi veti kuuntelijoita eikä ryhmäseksiskandaalitkaan juuri syöneet kuulijoita. Kuitenkin vuonna 2004 kanava sai sellaisen takaiskun, josta se ei ole toipunut vieläkään. Illoista muutama vuosi aikaisemmin aamuun siirretty, kanavan suosituin juontaja sai syytteet useasta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Tilannetta yritettiin paikata siirtämällä iltapäiväjuontaja aamuun, mutta kun hän oli "unohtanut" kertoa tuomiostaan lapsipornon hallussapidosta.

Kanava panikoi ja kuulijat katosivat. Elokuun lopulla 2005 lanseerattiin Uusi KISS. Kuitenkin tarvittavat uudistukset jätettiin tekemättä, ja uusi nimi oli todella epäonnistunut. Olihan kanava ollut "uusi" ja useita kertoja aiemmin. Uusi aamuklubikin floppasi, ja Silvia Modig sekä Eppu Salminen saivat väistyä.

Kanava ei ole onnistunut voittamaan kuulijoita takaisin, ja nyt ollaan jälleen uudistuspisteessä. Jätetäänkö nytkin tarvittavat uudistukset tekemättä? Tulevan Kissin pitäisi tarjota kuulijoille rohkeasti jotain uutta, ei aina sitä samaa kaavaa. Kenties oikeita musiikin erikoisohjelmia, kuten rock-, r´nb tai danceohjelmat.

Kaikista paras olisi ollut, jos Suomenkin SBS olisi seurannut muiden pohjoismaiden jälkiä, ja muuttanut asemansa jo aikaa sitten toimivaksi testatuksi Voice FM -kanavaksi.